divendres, 6 de maig del 2011

Caminem i escoltem

Avui estem de recorregut. Aquesta tarda, primer anirem a l'Escola Francesc Macià, després caminarem La Galbanya, i ja a la nit, ens reunirem amb la junta del nostre bàsquet.

Evidentment, estem promovent la nostra candidatura. D'això es tracta, en un procés electoral. Però hi ha una voluntat de fons que ens mou a caminar i a parlar amb les persones i les entitats: escoltar, aprendre, i enregistrar tot allò que és important de considerar a nivell de programa. Continuarem practicant la conversa i la caminada després del 22 de maig. Som així. Sóc així. Els que em coneixen ho saben.

La política municipal és política de proximitat, de tu a tu. Un govern municipal rutlla si no perd la relació concreta amb les persones. Un bon alcalde és aquell que sap escoltar i alhora té criteri suficient com per defensar les pròpies posicions. Per a mi estar amatent del meu voltant és essencial. Jo sempre he estat vinculat a l'activitat política, ja de ben jove: he participat en associacions, moviments socials, i partits politics; he practicat la docència a la universitat; m'he dedicat com a cap de gabinet a la gestió pública; sóc pare de família nombrosa. Amb tot, cada dia s'aprèn. Un bon alcalde ha de conèixer la vida en la seva àmplia complexitat. A una alcaldia no s'hi arriba per antiguitat, només pel fet d'haver fet de regidor durant anys i anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada